Español

Patricia La Madrid Márquez

E-mail:

info@lamadridconsulting.nl

lamadridconsulting@gmail.com

Mobiel:

0031 6 83836574

 

 

La Madrid Consulting is een initiatief van Patricia La Madrid Márquez om rechtsbijstand te verlenen in het Spaans aan Spaanstalige ingezetenen in Nederland over verschillende onderwerpen waaronder de Nederlandse en de Peruaanse wet, en regelgeving van de handel tussen Peru en Nederland, evenals de wet van de Wereldhandelsorganisatie (WTO).

Op 9 oktober 2014 is Patricia beëdigd tot advocaat waarbij zij haar licentiaat in de Rechten heeft behaald aan de Pauselijke Katholieke Universiteit van Peru op grond van de thesis: “The lack of compatibility of the Rules of Origin of the Free Trade Agreement celebrated between Peru and the European Union with the corresponding rules of the World Trade Organization". Haar aandachtsgebied omvat Internationale Handel en Recht van de Wereldhandelsorganisatie.

Ook, sinds de aankomst in Nederland, heeft Patricia de Nederlandse regelgeving over vraagstukken van het dagelijks leven onderzocht en biedt juridisch advies aan om meer inwoners bewust te laten worden van hun rechten in hun eigen Spaanse taal. Dus indien u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op om u persoonlijk van advies te voorzien.

Aandachtsgebieden:

De handel tussen Peru en Nederland

Peruaans Recht

Wet van de Wereldhandelsorganisatie (WTO)

 

La Madrid Consulting...Uw juridisch advies in Nederland in Spaanse taal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 La Madrid Consulting